Scherpenzeel bv gaat volgende fase in met nieuwe eigenaren

Rob van Scherpenzeel draagt per 22 oktober 2013 de aandelen Scherpenzeel bv over aan Egbert Vennik en Ruud Sondag. De volledige overname luidt een volgende fase van Scherpenzeel bv in. Deze fase is gericht op het verder ontwikkelen van een praktische regie en uitvoeringsrol in een circulaire economie. Scherpenzeel wil verder groeien als specialist in onder andere vertrouwelijke vernietiging , recall management , papier inzameling en recycling. Herwinning van grondstoffen, met behoud van kwaliteit, staat hierbij voorop.

Egbert Vennik neemt vanaf 22 oktober 2013 de dagelijkse leiding over van Rob van Scherpenzeel, die als directielid en adviseur wel nauw betrokken blijft bij de onderneming. Ruud Sondag brengt zijn visie en kennis in als adviseur. Vennik en Sondag hebben jarenlange bestuurservaring en expertise op het gebied van grondstoffen, vertrouwelijke vernietiging en recall management. Rob van Scherpenzeel kent het bedrijf natuurlijk als geen ander en heeft veel ervaring en kennis op het gebied van papier.

“Scherpenzeel bv heeft een zeer goede en integere reputatie in de papiermarkt en in de markt voor vertrouwelijke vernietiging”, stelt Vennik. “Wij geloven in de potentie van de onderneming en zijn van mening dat we met de bundeling van onze krachten een fundament kunnen leggen voor verdere groei. Kernwoorden daarbij zijn klantgerichtheid, compliancy, integriteit, vertrouwelijkheid en duurzaamheid. Met zijn activiteiten, visie, kennis, centrale ligging en betrokken medewerkers is Scherpenzeel bv goed gepositioneerd voor de toekomst.”