Modulo on tour: bezoek zelf een circulaire milieustraat

Modulo on tour tijdens een eerder bezoek aan de circulaire milieustraat in Leusden. De foto is pre-corona gemaakt. (Foto van/via Modulo)

Eindelijk mag het weer. Nadat we lange tijd door Corona via beeldschermen contact hadden, kunnen we elkaar nu weer live treffen. En het Modulo-team kijkt daar echt naar uit. Daarom nodigen we graag beleidsambtenaren afval en projectleiders uit om een circulaire milieustraat te bezoeken. Ga, op veilige afstand, mee met Modulo on Tour. Modulo heeft in oktober en november drie bezoeken gepland aan de milieustraten in Leusden, Nieuwkoop en Lemmer. Doke van Niekerk, manager advies en realisatie bij Modulo, neemt je mee in het proces van ontwerp tot realisatie van de circulaire milieustraat die we bezoeken. Hij laat zien dat de gebruikte bouwmaterialen écht circulair zijn omdat er wordt gebouwd met modulaire U-elementen van ecogranulaat. Ook bezoeken we de ruimte onder het bordes waar Doke vertelt hoe die extra vierkante meters optimaal worden gebruikt.

Data
Modulo on Tour gaat naar:
Lemmer: vrijdag 15 oktober van 10:00 – 11:30 uur
Nieuwkoop: dinsdag 2 november van 10:30 – 12:00 uur
Leusden: donderdag 11 november van 13:30 – 15:00 uur

Aanmelden
Voor elke Modulo on Tour is een beperkte capaciteit van zes personen. Aanmelden kan nu al door te mailen naar: Louise Wagner, e-mail: lwagner@modulo-milieustraten.nl

lees verder