Naamswijziging: Van Scherpenzeel wordt Veolia

In 2017 heeft Veolia de Van Scherpenzeel Groep overgenomen. Voor zowel Veolia als Van Scherpenzeel is dit een uitgelezen kans om de dienstverlening aan klanten samen te voegen en de krachten te bundelen.

Samen naar een circulaire economie Door het samenvoegen van de bedrijven kunnen wij onze klanten de ‘closed loop’ bieden, oftewel: wij zorgen ervoor dat we een circulaire economie realiseren. Van inzameling tot recycling en van grondstof tot nieuw (recyclebaar) product. In deze nieuwe hoedanigheid kunnen wij u ook helpen met het opwekken en optimaliseren van uw groene energie, waterverbruik en met het beheren van gebouwen voor optimale efficiëntie. Hiermee kunnen we de CO2-uitstoot terugdringen, operationele kosten verlagen en maken we écht het verschil voor een beter milieu. Wij maken de cirkel rond!

Kwaliteit service en dienstverlening blijft gelijk Omdat u voor Van Scherpenzeel gekozen heeft vanwege de kwaliteit en service van onze dienstverlening, hebben wij veel aandacht besteed aan de integratie van de Van Scherpenzeel bedrijfsprocessen naar de processen van Veolia. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat de kwaliteits- en servicestandaarden gelijk blijven. Wij blijven streven naar de best mogelijke dienstverlening en zullen deze continu verbeteren. De binnendienst blijft uw eerste contactpunt. Het e-mailadres van de binnendienst is per heden vervangen door kcc.utrecht@veolia.com.

Naamswijziging Nu we zover zijn om naast de bekende recycling- en upcycling oplossingen ook diensten op het gebied van energie en water aan te bieden, wordt het tijd om onze krachtige naam Van Scherpenzeel los te laten. Daarom zult u de komende tijd steeds vaker de naam Veolia voorbij zien komen. Bijvoorbeeld op uw factuur, maar ook onze vrachtwagens, chauffeurs en onze website krijgen de Veolia uitstraling.

Door het realiseren van een circulaire economie werken we samen met u aan een beter milieu. Op naar een circulaire toekomst!