Oplossing voor vertrouwelijke documenten bij Thuis werken

(Foto: van/via Reisswolf)

In Nederland werken veel mensen thuis. Volgens het CBS zijn er 3,5 miljoen mensen die aangeven wel eens thuis te werken. Echter, zijn er diverse uitdagingen waar thuiswerkers rekening mee moeten houden. Niet alleen de creatie van een goede en gezonde werkplek, ruimte voor een goede concentratie op je werk, online bereikbaarheid zijn van belang, maar ook de omgang met vertrouwelijke documenten in huis is essentieel.

Ondanks het paperless werken blijven er altijd losse documenten met gevoelige informatie rondzwerven. Op bijna elk document staat wel informatie die vertrouwelijk is, zoals persoonsgegevens (e-mailadres, telefoonnummers, namen), bedrijfsresultaten, prijsopgaven en andere info. ‘Er is veel vraag naar een oplossing om deze documenten vanuit huis veilig en vertrouwd te laten vernietigen,’ geeft Ron van Nistelrooij, commercieel directeur Reisswolf aan. ‘Met de Reisswolf At. Home. Box. kunnen thuiswerkers of mensen in de buitendienst toch veilig en vertrouwd deze documenten laten vernietigen.’

Reisswolf At. Home. Box
Met deze nieuwe dienst heeft Reisswolf een oplossing gevonden voor een belangrijk probleem die men kent bij thuiswerken of werken vanuit een flexibele werkplek of buitendienst.  Mensen kunnen in een speciale doos hun vertrouwelijke en te vernietigen papier afgeven bij een van de Post NL afgiftepunten in Nederland. Deze doos zal vervolgens op de Reisswolf locatie worden vernietigd volgens de DIN66399 voorwaarden.

Reisswolf Nederland
Reisswolf is dé specialist in vernietiging van vertrouwelijke documenten, archief, producten en data. Via een 100% gesloten systeem kunnen zij volgens de strenge AVG wetten op een betrouwbare manier documenten en producten vernietigen. Na vernietiging ontvangt de opdrachtgever altijd een garantiecertificaat van de vernietigde materialen. Ook bij de Reisswolf At Home Box wordt aan alle regels voldaan, waardoor garantie voor de vernietiging kan worden geboden.