Modulo-Beton Milieustraten sluit contract voor Duitse markt met Pfister Waagen

Modulo-Beton milieustraten is voor de Duitse markt een samenwerking aangegaan met Pfister Waagen in Augsburg.

Pfister Waagen, 118 jaar gevestigd in Duitsland, is preferred supplier voor vele toeleveranciers en gebruikers van weegbrug voorzieningen en registratie oplossingen.

Ron van Ommeren, Modulo Milieustraten: “We zijn nu direct in staat om stappen te maken bij onze “Oosterburen”. Pfister beschikt over een solide verkoop- en service organisatie verdeeld over alle deelstaten.. Het is een zeer gezonde organisatie, hebben innovatie hoog in hun vaandel staan en hebben in hun segment een marktaandeel verworven van meer dan 65%.”

Harald Welscher, CEO Pfister Waagen: “Ons portfolio is complementair aan dat van Modulo. De visie van Modulo met betrekking tot het bieden van duurzame en flexibele oplossingen naar de markt is ook één van de pijlers van ons succes in Duitsland. De gesprekken en presentaties, over en weer zijn constructief verlopen, het hele team is enthousiast en we hebben vertrouwen in de synergie uit onze samenwerking. De afvalmarkt is constant in beweging en vraagt om flexibiliteit. Om innovatieve oplossingen als die van Modulo succesvol te kunnen implementeren moet je snel kunnen schakelen. De Pfister organisatie kan dat, we kennen de klant, zijn cultuur en zijn verwachtingen”.

 

[vc_button title=”Meer over Modulo Béton” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/leveranciers-voor-de-afvalbranche/bedrijven-abc/modulobeton-modulo-milieustraat/”]