MBO-3 AMBOR diploma voor medewerkers van de Gemeente Schouwen-Duiveland

Gemeente Schouwen-Duiveland en SPA Groep zijn trots op 7 medewerkers die hun MBO-3 AMBOR diploma in ontvangst genomen hebben!

Dit diploma zorgt voor meer kennis over hun vak, de huidige marktontwikkelingen en de toekomst van de sector Afval, Milieu en Beheer Openbare Ruimte (AMBOR).

Ruim 2 jaar zijn deze medewerkers aan de slag gegaan met hun persoonlijke ontwikkeling en hebben zij nagedacht over vervolgstappen in hun carrière.

Met volle lesdagen, stageopdrachten, interviews en groepsopdrachten hebben zijn in de loop van de opleiding hun portfolio opgebouwd. De corona-pandemie heeft ervoor gezorgd dat er regelmatig flexibiliteit werd verwacht ten aanzien van leslocaties en digitalisering in de opleiding. Niet gemakkelijk, maar wel heel leerzaam!

De afronding van het opleidingstraject was een eindverantwoordingsgesprek waarin ze hun eigen groei en ontwikkeling uitvoerig toelichtten in een presentatie.

SPA Groep is enorm trots op deze Zeeuwse toppers en zijn hun werkgever – gemeente Schouwen-Duiveland – enorm dankbaar voor het vertrouwen in de samenwerking gedurende deze roerige periode.

Van harte gefeliciteerd, heren!