Marc ten Oever wordt nieuwe directeur van Afval loont

Met ingang van 1 december 2018 wordt Marc ten Oever benoemd tot directeur van Afval loont. Aan het eind van dit jaar zal oprichter en huidig directeur Jørgen van Rijn terugtreden.

Jørgen van Rijn heeft zelf aangegeven, na 8 jaar Afval loont, toe te zijn aan een nieuwe uitdaging in de circulaire economie. “Werken met sociale ondernemingen heeft me gepakt en in deze sector wil ik graag verder”, aldus Van Rijn.

Marc ten Oever is meer dan twee jaar werkzaam als Operationeel Manager en krijgt het vertrouwen van de aandeelhouders om Afval loont naar de volgende fase te leiden. Jørgen van Rijn blijft aandeelhouder van Afval loont.

De aandeelhouders en medewerkers danken Jørgen voor zijn inzet en doorzettingsvermogen waarmee hij dit unieke inzamelconcept heeft uitgedacht en in de afvalmarkt heeft gezet.

Marc ten Oever heeft brede managementervaring bij diverse bedrijven. De afgelopen 2,5 jaar heeft hij bij Afval loont samen met Jørgen van Rijn gewerkt aan de verdere ontwikkeling van Afval loont en was hij P&L verantwoordelijk voor de werkmaatschappijen van Afval loont.