Lammertyn.net gaat afval inzamelen bij 7 Belgische gemeenten

In opdracht van IVM o.v. (Intergemeentelijke opdrachthoudende Vereniging voor huisvuilverwerking Meetjesland) start Lammertyn.net per 1 april 2021 met de huis-aan-huis inzameling in de gemeenten Assenede, Sint-Laureins, Eeklo en Evergem.

Dit betreft het eerste perceel in de aanbesteding 2020/34 perceel Noord. De
opdracht omvat de inzameling van Groente, Fruit- en Tuinafval in containers en restafval in zakken bij ruim 77 duizend inwoners (31 duizend aansluitingen). In dezelfde aanbesteding heeft Lammertyn.net eveneens de opdracht, als onderaannemer, voor het tweede perceel Zuid gekregen. Dat betreft restafval inzamelen bij de gemeenten Pinte, Nazareth en Merelbeke voor ruim 62 duizend inwoners (24 duizend aansluitingen) waar Lammertyn.net voor zorgdraagt vanaf 1 april 2021.

“Voor Lammertyn.net betekent de gunning een mooie groei in marktaandeel van de huis-aan-huis inzameling bij particulieren”, aldus Koen Lammertyn oprichter en directeur. “Door focus hebben we hebben de afgelopen 3 jaar bijna een verdubbeling van het aantal aansluitingen aan onze portefeuille mogen toevoegen. Een groot compliment voor de enorme inspanningen van onze medewerkers”.

Het wagenpark wordt uitgebreid met 8 persvuilniswagens waarmee er een dagelijkse vloot van 30 perswagens in Vlaanderen op de baan zit.
Voor de werkgelegenheid, in de omgeving van de eerder genoemde gemeenten, is de opdracht een mooie opsteker. Het is in de planning om een standplaats in regio van Gent op te richten en van daaruit het project aan te sturen. Voor dit project is Lammertyn.net op zoek naar 25 nieuwe medewerkers waaronder chauffeurs, beladers en een sitemanager. De werving gaat per direct van start en meer informatie is te vinden via lammertyn.net/vacatures.