Irado creëert op succesvolle wijze een volledig geïntegreerd ICT landschap

Na een ambitieus implementatietraject is deze week Irado live gegaan met CLEAR van GMT. Irado verzorgt de huishoudelijke afvalinzameling voor de gemeenten Schiedam, Rozenburg en Vlaardingen. Daarnaast onderhouden zij in Schiedam de openbare ruimte en levert Irado diverse diensten aan andere gemeenten en regionale Midden- en Kleinbedrijven in Zuid-Holland. De afgelopen 6 maanden stonden in het teken van integratie van de best of breed pakketten binnen het IT landschap van Irado.

“Wij hebben in korte tijd samen met alle betrokken partijen een volledig geïntegreerd ERP landschap gecreëerd. Een project met complexe processen en meerdere best of breed applicaties die wij middels een Enterprise Service Bus (ESB) met elkaar hebben geïntegreerd. We hebben het dan over HR, Financieel, Beheer Openbare Ruimte en de operatie met CLEAR.” aldus Erik Gouw, Manager Facilitaire zaken van Irado.

CLEAR als dé totaaloplossing binnen de afval-en milieu-industrie
De CLEAR software van GMT is een krachtige managementtool die continu inzicht verschaft in het totale proces. Van actuele verkoop-, relatie- en contractgegevens, planning van werkzaamheden, wegen, voorraden, recycleactiviteiten tot en met debiteuren- en crediteurenadministratie.

Professionele implementatie
Irado heeft destijds gekozen voor GMT als partner door de bewezen jarenlange kennis en ervaring. Gouw: “GMT heeft zich bewezen daadwerkelijk een partner te zijn. Gezamenlijk hebben we ons ingezet voor een gecontroleerde en kwalitatieve implementatie die zowel binnen tijd en budget gemanaged is. Ik ben onder de indruk van de samenwerking en de inzet van alle mensen. Ook achter de schermen is er hard gewerkt en support verleend.”

Openheid van de applicatie, integratie en toekomstgericht
Voorheen werkte Irado met maatwerk. Dat is nu niet meer nodig. De gebruikte techniek met de Enterprise Service Bus heeft het mogelijk gemaakt alle belangrijke systemen en processen te integreren via GMT Connect. Irado is live met CLEAR.net, CLEARWeigh op drie afvalbrengstations, Wastehub, QlikView, Afvalkalender- en de grofvuilmeldingen via de website. En de oplevering van fase twee, Mobile Order Management en de communicatie met Raet en Navision, staan al weer voor deze maand gepland.

Wilt u meer weten over CLEAR van GMT of GMT Connect? Neem dan contact op met Paul Havinga via phavinga@gmt.nl of telefonisch via 020-6005151

 

[vc_button title=”Meer over GMT” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/leveranciers-voor-de-afvalbranche/bedrijven-abc/gmt-waste-management-software/”]