Fixion Software Solutions wordt business partner van Transfer Solutions

De in Leerdam gevestigde Oracle- en Java-specialist Transfer Solutions en het in Eindhoven gevestigde softwarehuis Fixion gaan intensief samenwerken. Met name in de gemeentelijke markt zullen de bedrijven elkaar versterken. Fixion levert haar afvalmanagement systeem ‘Prevent’ aan ruim 50 verschillende gemeenten. Transfer Solutions is binnen de gemeentelijke overheid vooral bekend van het 7*24 remote beheer van Oracle- en SQL Serverinfrastructuren.

De producten/diensten van beide bedrijven kunnen sinds kort als één package worden afgenomen. “De kwaliteit, het kennisniveau en schaalgrootte (140 medewerkers) maakt Transfer een prima partij om mee samen te werken” aldus Stephan van Hoof, directeur van Fixion.
“Onze gemeenschappelijke doelgroep, de Nederlandse gemeenten, en dezelfde technologie focus (Oracle en Java), biedt kansen voor beide bedrijven”, aldus Harm Bodewes, directeur van Transfer.

[vc_button title=”Meer over Fixion” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/leveranciers-voor-de-afvalbranche/bedrijven-abc/fixion-software-solutions/”]