Dusseldorp Rioolservice B.V. neemt riooltechniek-activiteiten van Limitec B.V. over

Limitec B.V. en Dusseldorp Rioolservice B.V. hebben overeenstemming bereikt over de overname door Dusseldorp van alle rioolgerelateerde activiteiten van de Hardenbergse onderneming. Per 15 oktober zijn de zeventien medewerkers van rioolgerelateerde werkzaamheden bij Limitec dan ook in dienst bij Dusseldorp Rioolservice.

Hiermee maakt Limitec een duidelijke keuze om haar werkzaamheden als verlichtingsspecialist verder uit te bouwen. Door een verregaande focus op deze kernactiviteit kan Limitec de vertrouwde kwaliteit blijven leveren en de geplande groeistrategie verder vorm geven.

Voor Dusseldorp Rioolservice is de overname een perfecte manier om de marktpositie in Drenthe, Friesland, Groningen en de kop van Overijssel verder te versterken. Nadat in juni 2011 al een Rioolservice-vestiging werd geopend in Midwolde, is met de overname van de activiteiten van Limitec een perfecte aansluiting gevonden tussen het traditionele werkgebied Overijssel, Flevoland en Gelderland en de noordelijke provincies.

De directie van Limitec (Ben Bannink en Jan Noeverman) hierover: “Wij hebben een strategische keuze gemaakt om door te willen groeien in ons specialisme Verlichting. Na enkele gesprekken zijn we overtuigd dat Dusseldorp Rioolservice de juiste overnamepartner voor onze mensen en klanten
is.”

“Wij zijn zeer enthousiast over de overname van de activiteiten van Limitec” aldus Bert Lensink, business unit directeur van Dusseldorp Rioolservice. “Wij zijn overtuigd dat ook in de markt voor het onderhoud van rioolsystemen, pompinstallaties en gemalen een steeds verdergaande schaalgrootte noodzakelijk is. Met deze overname krijgen we zeventien extra kundige medewerkers in dienst en een prachtig klantenbestand. Gecombineerd met de reeds aanwezige expertise kunnen we de relaties van Limitec en Dusseldorp blijvend van dienst zijn met een hoog kwaliteitsniveau.”