Afvalinzamelaar Van Happen Containers organiseert Open Vacaturedag

Volop banen voor mensen uit Eindhoven en omgeving. Van Happen Containers uit Eindhoven heeft diverse openstaande vacatures die op korte termijn ingevuld moeten worden. Om openstaande vacatures te vullen vindt er aanstaande zaterdag 21 juni een Open Vacaturedag bij Van Happen Containers in Eindhoven plaats. Een perfecte gelegenheid voor werkzoekende om een droombaan te vinden en hierbij persoonlijk geholpen te worden door de professionele en gespecialiseerde medewerkers van het Brabantse familiebedrijf.
Tijdens de Open Vacaturedag zal Van Happen Containers haar bedrijf en vacatures presenteren (van vrachtwagenchauffeur, planner, medewerker sorteerhal tot een medewerker containerwerkplaats). Zo kunnen geïnteresseerden binnenlopen en uitgebreid kennismaken met Van Happen Containers. Diverse voertuigen staan opgesteld en professionele en ervaren medewerkers zijn aanwezig om persoonlijk, vrijblijvend informatie te geven en vragen over de openstaande vacatures bij Van Happen Containers te beantwoorden. Tevens is er een mogelijkheid om direct te solliciteren.
Om vooraf inzicht te geven in de openstaande vacatures wordt verwezen naar: http://www.vanhappencontainers.nl/vacatures . Daarnaast biedt Van Happen Containers een combinatie van leren en werken aan middels de Van Happen Academy.

Werken en leren bij Van Happen Academy
Met de Van Happen Academy kunnen werkzoekenden (die niet regulier kunnen instromen omdat zij niet over de gewenste startkwalificatie beschikken) zich laten omscholen of bijscholen. Daarbij kunnen zij een praktijkgerichte- en beroepsbegeleidende (BBL-)opleiding MBO-niveau 2 volgen via het Summa College en tegelijkertijd het C rijbewijs behalen. Tevens worden Duitse en Poolse werknemers gedurende de opleiding en loopbaan persoonlijk begeleid en zullen zij de Nederlandse taal met behulp van een taalcursus leren.

Van Happen Academy heeft elk jaar plaats voor een tiental kandidaten. Meer informatie over de Van Happen Academy en de mogelijkheden worden tijdens de Open Vacaturedag gepresenteerd.

Werken bij Van Happen Containers
Werken bij Van Happen Containers betekent werken bij een dynamische organisatie met 250 gemotiveerde collega’s. Het succes van Van Happen Containers is voor een belangrijk deel afhankelijk van haar medewerkers. Daarom investeert zij in vitaliteit en in een gezonde en veilige werkomgeving met o.a. een eigen bedrijfsarts, manueel therapeut en bedrijfsfitness.

Open Vacaturedag 21 juni 2014
De Open Vacaturedag vindt plaats op zaterdag 21 juni 2014. Vanaf 9.00 tot en met 11.30 uur kunnen geïnteresseerde vrijblijvend binnenlopen op het hoofdkantoor in Eindhoven.

Wanneer: zaterdag 21 juni 2014
Tijd: 9.00 – 11.30 uur (vrije inloop)
Waar: Weijerbeemd 10, 5651 GN te Eindhoven