SUEZ Recycling and Recovery Netherlands

suezSUEZ is specialist op het gebied van duurzaam en betrouwbaar afvalmanagement. Dit betekent dat wij alles in huis hebben voor de inzameling, opslag en het transport van al uw afvalsoorten. Glas, papier, hout, metaal, plastic, restafval en huisvuil. Maar SUEZ verzorgt ook beveiligde vernietiging van vertrouwelijk papier of discs en de inzameling, opslag en verwerking van gevaarlijk afval en specifiek ziekenhuisafval.  Wij zijn er voor het MKB, voor grote bedrijven en instellingen én voor de overheid.

Afvalinzameling 'op maat'
Onze aanpak begint met een afvalplan op maat dat past bij uw bedrijf. Wij adviseren hoe u afval kunt verminderen. En welk afval in aanmerking komt voor gescheiden inzameling. Omdat SUEZ door heel Nederland vestigingen heeft, zijn we altijd dicht bij u in de buurt en kunnen we snel inspelen op iedere situatie.

Duurzame verwerking
Bij SUEZ bent u altijd verzekerd van zo veel mogelijk hergebruik of nuttige toepassing van uw afval. Wij garanderen een milieubewuste en milieuefficiënte verwerking. SUEZ beschikt over eigen verwerkingsinstallaties, onder meer afvalenergiecentrales, een installatie voor de zuivering van oplosmiddelen, voor waterterugwinning en de terugwinning van metalen. Daarnaast hebben wij verschillende instrumenten waarmee we u kunnen helpen inzichtelijk te maken waar uw bedrijf de milieudruk kan verminderen. Wij adviseren u graag!

Contact

SUEZ Recycling and Recovery Netherlands
Adres: Postbus 7009
6801 HA Arnhem
Tel : Informatienummer SUEZ 0900 – 8444
Fax: 026-400 14 14
E-mail: Contact via de website
URL: www.suez.nl

Nieuws van/over SUEZ

Offerte / vragen aan SUEZ