Uitbreiding directie Twist Group: Walter Batenburg mededirecteur

Walter Batenburg en Carmen Ruiz (Foto: van/via Twist Group)

Vanaf februari wordt de huidige directie van Twist Group uitgebreid met de komst van Walter Batenburg. Walter is gedurende zijn hele loopbaan werkzaam in de afval- en milieubranche en heeft daarbij diverse directiefuncties en leidinggevende functies vervuld. Walter heeft zowel bij publieke als private partijen gewerkt. Door zijn kennis en kunde op het gebied van management en de branche is hij een waardevolle aanvulling op de directie en het team van Twist Group.

Door deze uitbreiding van de directie en mede door de komst van Hans van den Brule eerder dit jaar is Twist in het jaar van het 10-jarig bestaan klaar voor de volgende fase van groei en ontwikkeling.

Walter Batenburg: “Met heel veel enthousiasme en energie ga ik aan de slag als directeur bij Twist. Samen met het team gaan we de komende periode werken aan de verdere groei en ontwikkeling van Twist Group”.

Carmen Ruiz “Ik ben ontzettend blij met de komst van Walter als mededirecteur. We hebben nu de kennis en ervaring in huis om op alle facetten van de afval- en recyclingsector onze klanten te helpen bij het oplossen van hun vraagstukken. Ons motto Denken Doen en Doorpakken is ook Walter op het lijf geschreven”.

Twist Group is het interim- en adviesbureau in de afvalbranche dat publieke en private bedrijven in de sector helpt hun doelstellingen te realiseren met een circulaire twist.