Slijtonderdelen van de plank én op maat

Alle merken onder één dak

Je treft ATWT Europe op stand nr. H122 tijdens de Vakbeurs Recycling

Wij zijn ATWT Gespecialiseerd in het leveren van slijtvaste machineonderdelen voor de machines die gebruikt worden bij het verrichten van houtverwerking en recycling werkzaamheden. Is uw bedrijf actief in de recycling, biomassa, of in de bosbouw? Dan kunnen wij iets voor U betekenen!

U weet waarschijnlijk als geen ander dat de slijtonderdelen niet alleen essentieel zijn, maar ook het snelste slijten. En dat betekent dat je een onderdelenleverancier nodig hebt die verder kijkt dan wat er op de plank ligt. ‘’Wij weten als geen ander wat onze klanten nodig hebben’’. Wij kunnen onderdelen van verschillende fabrikanten leveren én op maat maken. Eén telefoontje en het is geregeld!

UW PROBLEEM, ONZE UITDAGING!

Buiten ons brede  assortiment om kunnen wij ook specifiek maatwerk leveren zodat uw probleem waarschijnlijk verleden tijd is. Wij werken merkonafhankelijk, dus vinden we altijd een oplossing, ongeacht het merk. De meeste standaard slijtonderdelen hebben wij op voorraad, vandaar onze snelle levering. Ook op maat gemaakte onderdelen zijn geen probleem. Maar daar hebben we natuurlijk iets meer tijd voor nodig dan 24 uur.
“Van stobbenfrees tot recyclemachine en van versnipperaar tot houtafvalshredder, we doen het echt allemaal. Daag ons uit’’.

Alle mogelijkheden bekijken? Bezoek dan onze website www.atwteurope.nl. Neem ook zeker een kijkje op onze webshop www.partnerinsltijdelen.nl