Sidcon Milieutechniek

Sidcon is producent van onderlossende perscontainers zowel ondergronds als bovengronds. Grote voordeel hiervan is dat in de bestaande infrastructuur van inzamelen, perscontainers ingezet kunnen worden.

Deze duurzame oplossing is daarmee ook nog eens kostenbesparend. Door de vele ervaring die Sidcon heeft opgedaan bij 10-tallen gemeenten en afvalinzamelaars is het voor onze klanten mogelijk om het aantal transportbewegingen sterk terug te brengen met een bewezen techniek. Geen risico dus.

Sidcon PRODe PRO ondergrondse perscontainer heeft een zeer grote capaciteit en onderscheid zich door de storingsvrije werking. Inmiddels zijn deze perscontainers de standaard waar grote hoeveelheden afval (plastic, restafval, papier/karton) in de openbare ruimte mee opgehaald worden.

 


De Freshstation Organic is ontwikkeld om ook bij hoogbouw goede scheidingsresultaten voor organisch keukenafval (GFT) te behalen. De container is een metalen geïsoleerde cocon, voorzien van een koelelement en ozongenerator. Hierdoor verdwijnt de geur van organisch keukenafval.

 


Sidcon BINDe BIN onderlossende perscontainers is specifiek ontworpen om minicontainers te legen in een ondergrondse perscontainer. Dit wordt ondermeer toegepast bij instellingen en scholen.

 

 


De Presstation Compact is ontwikkeld om ook in de hoogbouw goede scheidingsresultaten voor plastic, metaal en drankenkarton( PMD) te behalen. Door het slimme persmechanisme in de container kan er tot 10 keer meer afval in de Presstation Compact van Sidcon dan in een gewone minicontainer.

Contact

Sidcon Milieutechniek
Bijsterhuizen 1120a
6546 AS Nijmegen
Tel: 024 – 344 66 82
E-mail : info@sidcon.nl
URL: www.sidcon.nl

Nieuws van/over Sidcon