“RDD”
“RDD”
“RDD”
“RDD”
“RDD”
“RDD”
“RDD”
“RDD”

BSA – Sorteerlijn BPS Maastricht

Retourvrachten mogelijk

Je treft BPS Recycling en Bouwstoffen op stand nr. B112 tijdens de Vakbeurs Recycling

BPS Recycling en Bouwstoffen
BPS Recycling en Bouwstoffen is actief in (afval)recycling, (haven) op-en overslag en handel in bouwstoffen. Wij staan in de markt bekend als een partij die meedenkt met haar opdrachtgevers, zorgvuldig omgaat met de acceptatie en het verwerken van grond- en afvalstoffen tot een zo hoogwaardig mogelijk product. Wij garanderen constante kwaliteit en zorgen voor duurzame verwerking.

Groen hart
Met een groen hart zoekt ons goed opgeleid en ervaren team altijd naar marktconforme oplossingen. Wij streven ernaar zoveel mogelijk afval een tweede leven te geven, bijvoorbeeld door bewerking tot secundaire bouwstof. Zo hoogwaardig mogelijk. Dit zien wij als een continue proces.

Uitgebreide mogelijkheden
We beschikken over een zeer uitgebreide milieuvergunning en kunnen afval accepteren met maar liefst 87 verschillende EURAL-codes. Daarnaast zijn wij gecertificeerd conform BRL 7500, BRL 9335 en ISO 9001. Dagelijks werken we met grond, puin en asfalt. Maar er is veel meer mogelijk. Voor andere specifieke afvalstoffen neemt u gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee….meer informatie

“RDD”
“RDD”
“RDD”
“RDD”