REMONDIS Nederland B.V.

REMONDIS Nederland helpt u op de juiste manier, duurzamer en goedkoper met uw afval om te gaan. We streven naar de beste oplossing voor uw afval.

Grip op uw afval(kosten)
Of het nu om bouw-, bedrijfs- of gevaarlijk afval gaat, wij zamelen alles in. Op de juiste manier, iedere dag weer. Dankzij onze professionele logistieke concepten zijn wij zeer flexibel en in staat om grote maar ook kleine hoeveelheden afvalstoffen bij u in te zamelen. Zo leveren wij maatwerk. Van inzameling, bewerking en verwerking van afvalstoffen tot het produceren van secundaire grondstoffen, bij REMONDIS Nederland heeft u een compleet dienstenpakket voor alle afvalstromen.

Niet alleen bieden we containers voor alle soorten afval en een ledigingsfrequentie naar uw wensen, we nemen ook de wettelijk verplichte afvalstoffenregistratie en het complete branchegerichte afvalmanagement uit handen. Hierbij streven we naar het hoogst mogelijke resultaat op de Ladder van Lansink. Met REMONDIS Nederland heeft u geen omkijken naar uw afval. We regelen alles van A tot Z voor u. Voor iedere branche. Wel zo praktisch.

REMONDIS Nederland werkt vanuit vestigingen in Gelderland, Overijssel, Noord Holland en Zuid Holland.

Nieuws van/over REMONDIS

Contact

REMONDIS Nederland B.V.
Hoofdkantoor:
Galileïstraat 18, 7131 PE Lichtenvoorde
Postbus 31, 7130 AA Lichtenvoorde
tel: 0900 0955
fax. 0544 376365
www.remondisnederland.nl
info@remondis.nl

Offerte / vragen aan REMONDIS