Adriaan Vis nieuwe CEO Beelen Groep

Adriaan Vis (1969) treedt met ingang van 1 juni 2017 toe tot de directie van De Beelen Groep. Als CEO wordt hij eindverantwoordelijk voor de algehele activiteiten van de Beelen Groep en mede verantwoordelijk voor de strategie van dit bedrijf. De Beelen Groep is marktleider op het gebied van demonteren en slopen van gebouwen en snelst groeiende recycler van Nederland. Beelen heeft de ambitie om de meest duurzame recyclelaar, sloper, asbestverwijderaar en bouwstoffenleverancier van Europa te zijn.

“Hij heeft veel ervaring met verschillende stakeholders en complexe processen binnen groeiende (familie)bedrijven”, aldus Wim Beelen, oprichter en aandeelhouder van De Beelen Groep.” Vooral vanwege zijn bewezen ondernemerschap, hands on mentaliteit en leiderschapskwaliteiten past hij prima bij de ondernemende en servicegerichte bedrijfscultuur van ons bedrijf waar maatwerk voor onze klanten voorop staat.” Met de komst van Adriaan Vis kunnen we nieuwe stappen zetten en treedt ik terug in mijn rol als CEO. In mijn nieuwe toezichthoudende rol zal ik mij volledig focussen op strategisch commerciële klantcontacten”.

Adriaan Vis geeft aan dat hij ernaar uitkijkt om aan de slag te gaan. “Ik zie het als een enorme uitdaging om mijn ervaring in te zetten om samen met het team verder te bouwen aan de continuïteit en gezonde groei van dit mooie (familie)bedrijf. Er staat een sterke onderneming met een uitstekende positie in de markt. De onderneming heeft veel groeipotentieel, ook internationaal, aldus Adriaan Vis.