“RDD”
“RDD”
“RDD”
“RDD”
“RDD”
“RDD”
“RDD”
“RDD”

Machine van Bronneberg op de Vakbeurs Recycling in Gorinchem

Bronneberg doet dit jaar voor de 12e keer mee aan de Vakbeurs Recycling in Gorinchem

Je treft Bronneberg op stand nr. C120 tijdens de Vakbeurs Recycling

Met ruim 75 jaar ervaring op het gebied van Recycling Machines heeft Bronneberg een grote kennis van de vraag uit de markt opgebouwd. Het familiebedrijf uit Helmond biedt machines voor meerdere oplossingen in de recycling, onder andere voor de metaal- en kabelrecycling. Tot het assortiment, zowel nieuw als tweedehands, behoren schrootpersen, autopletters, kabelpelmachines, alligatorscharen en nog veel meer. Dagelijks heeft Bronneberg zes service bussen op de weg en een eigen onderdelenmagazijn, zodat klanten snel verder geholpen kunnen worden en langdurige stilstand voorkomen wordt.

Bronneberg neemt al deel aan de Vakbeurs Recycling vanaf de eerste editie en dit wordt daarmee hun 12e deelname aan de vakbeurs. Op de stand in de Evenementenhal in Gorinchem zullen voornamelijk machines van eigen makelij tentoongesteld worden. Zo zal er een Bronneberg Kabelpelmachine, Bronneberg Alligatorschaar en een Hydraulische Handschaar te zien zijn. Naast deze producten zal er een groot tv-scherm aanwezig zijn waarop de nodige demonstratie video’s getoond zullen worden. Hierdoor kunnen bezoekers zich een goed beeld vormen van het programma dat Bronneberg aanbiedt.

Geïnteresseerd geworden in het aanbod van Bronneberg? Bezoek ons dan op de Vakbeurs Recycling in Gorinchem op stand C120 of neem een kijkje op onze website: www.bronneberg.nl

“RDD”
“RDD”
“RDD”
“RDD”