Pon Equipment B.V

pon-cat-komptech-afvalgidsPon Equipment is de oudste Caterpillar-dealer buiten de Verenigde Staten. Ons bedrijf is al meer dan 80 jaar actief. Vanuit het hoofdkantoor in Almere opereert een professionele service- en verkooporganisatie. Daarnaast biedt de moderne werkplaats ruimte voor speciale werkzaamheden, zoals Opbouw en Rebuild. Voor Onderhoud en Service kunt u tevens terecht bij onze servicevestigingen in Beilen, Arnhem, Valkenswaard en Moerdijk. In totaal werken er binnen Pon Equipment circa 270 mensen, waarvan 130 monteurs.

Naast dealer van Caterpillar grondverzetmachines is Pon Equipment sinds 2006 ook dealer van Komptech recyclingmachines. Komptech is Europees marktleider in zowel stationaire als mobiele installaties voor mechanische en biologische afvalverwerking en compostering zoals shredderen, windshiften, zeven, chippen en verkleinen. In de zomer van 2008 is er moderne vestiging geopend van waaruit de verkoopactiviteiten van Komptech plaatsvinden.

Natuurlijk wilt u een leverancier die u begrijpt. Bij Pon Equipment bent u dan ook aan het juiste adres! Wij denken graag met u mee om een juiste oplossing te bieden voor branchespecifieke problemen. Heeft u een Caterpillar of een Komptech machine aangeschaft, dan biedt Pon Equipment het juiste onderhoud en service. Bij Pon Equipment hanteren we de stelling dat voor elke uitdaging een passende oplossing is. Wij inventariseren graag, samen met u, uw wensen en behoeften om tot een passend oplossing te komen.

Diensten / producten

  • Composteringsapparatuur
  • Recyclingmachines
  • Schredders
  • Sorteerinstallaties

Contact

Pon Equipment B.V
Adres : Rondebeltweg 41, 1329 BP Almere
Tel : 088 73 77 500
Fax : 088 73 77 009
E-mail : infokomptech@pon-cat.com
Website: www.pon-cat.com