‘Zes vuilniszakken vol met kip in de kliko, elk uur opnieuw’

Je bestelt een kipburger, knippert met je ogen, en je krijgt ‘m zo, hupsakee, op je dienblad geschoven. Doodnormale praktijk in fastfoodrestaurants. Wel zo prettig, toch? Je hebt trek en wilt eten – en rap een beetje. Maar het heeft ook een keerzijde: in sommige ketens verdwijnen zes zakken vlees in de prullenbak, per uur. “Dat vind ik niet normaal.” Iedere dag wordt er bij restaurants als McDonald’s, KFC en Burger King keihard gewerkt om razendsnel kipnuggets en hamburgers te serveren….lees verder

Bron: RTL Z 22-02-2020 10:00

 


Wij hebben dit bericht voor u geselecteerd als nieuws uit de media met betrekking tot de afvalbranche. Het auteursrecht ligt bij de schrijver/uitgever van dit artikel. Ook is deze verantwoordelijke voor de inhoud en de beschikbaarheid van het beeldmateriaal en artikel. Wij geven u een korte samenvatting en link naar het originele bericht.