Zeeuwse Reinigingsdienst genomineerd voor AFAS Award

De Zeeuwse Reinigingsdienst (ZRD) is genomineerd voor een AFAS Award. Dit heeft AFAS Software, samen met PieterBas Automatisering kernpartner van Waste Insight, bekend gemaakt. De prestigieuze awards worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die zich bewezen hebben onderscheiden met de AFAS-software. De ZRD heeft alle logistieke afvalprocessen en administratieve processen geautomatiseerd met Waste Insight; van waste, tot CRM, HR en financials. De Zeeuwse afvalinzamelaar is een van de drie finalisten in de categorie ERP.

Gerealiseerd met een klein team
‘Wij verdienen de award echt’. Dit zegt Fred Bron van de ZRD in een interview met Bas Westerweel. ‘Zeker omdat we met een klein team van vijf mensen in 4,5 maanden tijd er in geslaagd zijn het complete systeem te implementeren. Digitaal vanaf het voertuig tot en met de salariëring en de financiële verwerking. Dan heb je het eigenlijk wel heel goed voor elkaar’, vindt Bron (zie ook de onderstaande video, red.). Als de ZRD wint geeft hij de award aan z’n collega’s. ‘Zij hebben het gedaan en zij verdienen het ook.’ Bekijk hier het gehele interview

De AFAS Awards worden op 14 juni as. uitgereikt. De winnaar in de verschillende categorieën wordt bepaald op basis van het aantal uitgebrachte stemmen. Stemmen kan tot 9 juni as om 12.00u via de stempagina van AFAS.