Wubben neemt activiteiten OVA / Groenendaal over

Met ingang van 1 mei 2015 heeft Wubben Handelsmaatschappij B.V. de inzamelingsactiviteiten van OVA (Olie Verwerking Amsterdam B.V.) en Groenendaal (Groenendaal Handel in Afgewerkte Oliën B.V.) overgenomen. Hiermee verstevigt Wubben haar leidende rol in de Nederlandse markt voor inzameling van afgewerkte olie.

OVA Groenendaal was gevestigd in Amsterdam en was een onderdeel van de Van Gansewinkel Groep. “De inzamelingsactiviteiten passen uitstekend binnen onze filosofie en die van onze moedermaatschappij Avista Oil AG. Deze filosofie is om afgewerkte olie en andere oliegerelateerde afvalproducten te hergebruiken en daarmee de belasting van het milieu omlaag te brengen. In vergelijking met het produceren van smeerolie uit ruwe aardolie, bespaart het hergebruiken van afgewerkte olie bijvoorbeeld 30% op de productie van kooldioxide.
Met deze overname is een betere service qua inzameling van afgewerkte olie en overige olie gerelateerd afval mogelijk en zal tevens de milieuvriendelijke verwerking tot herbruikbare producten gegarandeerd zijn.”

 

[vc_button title=”Meer over Wubben” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/afval/inzamelaar/wubben-afgewerkte-olie-recycling/”]