WIS Holding neemt WSS Infocard Systems over

WIS Holding BV (WIS), een groep van ervaren investeerders met sterke achtergrond in IT en technologie bedrijven, heeft 100 procent van de aandelen WSS Infocard Systems BV (WSS) verworven. WSS is een vooruitstrevende leverancier van oplossingen voor het registeren, volgen en beheren van afval- en recycling stromen

WSS heeft meer dan 30 jaar ervaring in huishoudelijk- en industrieel beheer van afvalstromen, in het bijzonder het identificeren, volgen, en beheren van mini containers en toegangscontrole en beheer van ondergrondse afvalcontainers. Het bedrijf heeft haar oplossingen geleverd en geïnstalleerd binnen de EU en voert zelf onderhoud en ondersteuning uit.

“WSS is een belangrijke speler in de markt van afvalstroom beheersing. Met de ondersteuning van het ervaren investeringsteam binnen WIS zien wij goede kansen voor de verdere uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten terwijl de huidige en nieuwe klanten blijven worden voorzien van de nieuwste technologie en ondersteuning ”, zegt Leander de Nooijer, directeur van WIS en toetredend als adviseur bij WSS.

“We zijn bijzonder verheugd met deze overname door WIS”, zegt Harmen Udo, Managing
Director van WSS. “Naast financiële stabiliteit faciliteert deze overname de verdere groei van WSS. Het team van WIS investeerders brengt veel ervaring mee die zal helpen het product- en serviceniveau verder uit te bouwen om onze huidige en nieuwe klanten optimaal van dienst te kunnen zijn en te ondersteunen en ontzorgen in hun dagelijkse operatie”