Tot zijn ziekbed was Willem-Jan nog altijd actief binnen het familiebedrijf “Kliko”, wat hij opbouwde. 40 jaar geleden introduceerde Willem-Jan de welbekende Kliko in Nederland, wat vervolgens uitgroeide tot een groot succes en een begrip werd voor een ieder in Nederland. Samen met de Rotopress vuilniswagens niet meer weg te denken. Willem-Jan is al die jaren een innovator geweest binnen de afvalbranche in binnen- en buitenland, waardoor hij zelf ook een begrip werd in afvalland. Onder andere het KTZ-systeem van zijn hand, is voor vele duizenden Nederlanders de manier om hun afval kwijt te kunnen.

We zijn verdrietig van zijn toch plotselinge overlijden, maar kijken vol bewondering en trots terug op al die jaren dat we hebben mogen samenwerken met onze (schoon)vader, collega en directeur. Dat hij altijd als “big boss” op kantoor was, altijd uit liefde voor de zaak en medemens handelde en een goede sfeer maakte, het liefst met wat lekkers erbij.

Het familiebedrijf zal worden voortgezet door de nieuwe generatie die nu aantreedt. Op dezelfde wijze zoals Willem-Jan het familiebedrijf heeft opgebouwd; met oog voor innovaties en degelijke kwaliteit. Om zo een betrouwbare partner te blijven voor onze klanten.

De begrafenis vindt plaats in besloten kring in zijn woon- en geboorteplaats Veenendaal.