Wijziging directie en aandeelhouders bij Modulo Beton Milieustraten

Henoch Lagerweij legt zijn functie als lid van de directie voor Nederland en Duitsland per 15 juli 2013 neer.
Zoals gepland zal Henoch zijn carrière voortzetten bij Modulo Beton Europe AG, licentiehouder van het Modulo milieustraten concept in zo’n 35 landen in Europa, welke anderhalf jaar geleden is opgericht. Henoch heeft een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Modulo beton Milieustraten in Nederland en Duitsland. Wij zijn hem daarvoor zeer erkentelijk en wensen hem veel succes bij zijn nieuwe uitdaging in Europa.

Ron van Ommeren:
“In de afgelopen jaren heeft Modulo Milieustraten in Nederland en Duitsland een mooie groei doorgemaakt. Modulo is een professionele organisatie voor advies, ontwerp en realisatie van innovatieve milieustraten welke we leveren binnen de gemeenten, de industrie- en zorgsector. We zijn inmiddels marktleider in Nederland. De Co-Design-Studio te Soest staat centraal in onze (kosten)efficiënte aanpak. Om onze groei verder te bewerkstelligen zijn we een samenwerking aangegaan met de nieuwe investeerder MBO & Groeifonds waarvan de Rabobank de belangrijkste partner is.”

Het Modulo team blijft uiteraard uw vertrouwde partner en wij kijken uit naar de voorzetting van onze prettige samenwerking.

Met vriendelijke groeten,

Ron van Ommeren

Directeur

Modulo Béton Nederland B.V.

Modulo Béton Deutschland GmbH

 

[vc_button title=”Meer over Modulo Béton” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/leveranciers-voor-de-afvalbranche/bedrijven-abc/modulobeton-modulo-milieustraat/”]