Van Werven in Top 100

Afgelopen donderdag 26 mei werd voor de zesde maal de MKB Innovatie Top 100 van Nederland bekend gemaakt. Er waren 230 bedrijven aangemeld waarvan er 100 kans maakten om in de ranglijst te worden opgenomen.

De MKB Innovatie Top 100 is een motivatieprijs voor innovatieve ondernemers. De organisatie is in handen van het innovatiecentrum voor ondernemers Syntens, het NL Octrooicentrum en het NRC Handelsblad. De 100 meest innovatieve bedrijven zijn gekozen door een vakjury.

De bekendmaking vond plaats in het hoofdkantoor van Mercedes-Benz in Utrecht, waar Radio 2 – presentator Frits Spits de presentatie op zich nam. Het programma was ook live te horen via internet. De minister van Economische Zaken, Maxime Verhagen, sprak alle aanwezigen toe via een videoverbinding en feliciteerden alle geselecteerden met de behaalde positie in de Top 100.

Na in februari dit jaar de Flevopenning voor meest innovatieve onderneming van Flevoland te hebben ontvangen, maakt Van Werven nu ook deel uit van de Top 100. Het bedrijf behoort hiermee tot de groep van meest innovatieve bedrijven van Nederland. Duurzaam en innovatief ondernemen is één van de belangrijkste speerpunten van het bedrijf.