Van Werven ontvangt Investment Award 2012

Van Werven heeft voor haar kunststof recycling activiteiten in Engeland de Investment Award uitgereikt gekregen. De Britse Ambassadeur in Nederland Mr. Paul Arkwright en Lord Stephen Green, UK Minister for Trade & Investment, overhandigden de Award aan Ton van der Giessen en Tjaco Naaktgeboren van Van Werven tijdens het Investment Award Dinner op de residentie van de Britse Ambassadeur in Den Haag.

De Award is een erkenning van het departement UK Trade en Investment voor bedrijven die vanuit het buitenland investeren in Engeland en een bijdrage leveren aan de groei van werkgelegenheid. De kunststof recycling activiteiten van Van Werven sluiten naadloos aan bij de visie van de Engelse overheid om afvalstoffen in te zetten als nieuwe grondstof.

Van Werven levert hiermee een belangrijke bijdrage aan de omslag van een lineaire naar een circulaire economie in Engeland. De vestiging van Van Werven in Yorkshire is gestart in het eerste kwartaal van 2012 en biedt inmiddels aan 40 mensen werkgelegenheid.