Werken bij Afvalgids

De internet uitdaging!
Afvalgids is een jonge onderneming met ambitieuze plannen. Een aantal talentvolle mensen is actief in onder meer marketing, sales en IT-projectmanagement. Een kern van twee Afvalgids medewerkers krijgt in de huidige fase ondersteuning van diverse toonaangevende en internationale samenwerkingspartners op allerlei gebied. Een boeiende en uitdagende organisatie met alle mogelijkheden om een stempel te drukken op de koers van Afvalgids.

Op dit moment hebben we nog geen versterking nodig. Maar afvalgids is een sterk groeiend bedrijf dat graag in contact komt met professionals op het gebeid van IT, verkoop en administratie.
Open sollicitaties worden dan ook zeer op prijs gesteld;

Stagiaires
Afvalgids heeft diverse interessante mogelijkheden voor stagiaires en afstudeerders. Wij bieden een leerzame combinatie van IT en Business Development voor mensen met een flexibele instelling die breed inzetbaar zijn. Diverse projecten op organisatorisch en procesmatig vlak zijn mogelijk. Jij bent analytisch, sociaal vaardig en initiatiefrijk. Daarnaast heb je een duidelijke affiniteit met IT.

Open Sollicitatie
Voor alle functies geldt affiniteit met de afvalbranche en enthousiasme voor het werken in een 'dotcom' omgeving. De bedrijfscultuur is zeer toegewijd, flexibel en informeel. Je werkt regelmatig onder druk van deadlines en je kunt goed met deze stress overweg. Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en je bezit een duidelijke visie op je vakgebied.

Interesse gewekt?
Voor vragen of solliciteren neem je contact op met:
Robert Verwaal
Algemeen directeur Afvalgids B.V.
E-mail: robert.verwaal@afvalgids.nl

Postadres:
Afvalgids B.V.
Dhr. R. Verwaal
Postbus 81012
3009 GA Rotterdam

Ander nieuws