Waste Vision wint aanbesteding onderhoud afvalcontainers Irado

Foto v.l.n.r.: André Hertog (Irado), Avinash Rampersad (Irado), Aarjen Wiskerke (Irado), Menno Beukema (Waste Vision), Ron Broeders (Waste Vision)

Afvalverwerkingsbedrijf N.V. Irado heeft opdracht verleend aan Waste Vision voor het wassen, onderhouden, repareren en keuren van onderlossende containers in het verzorgingsgebied van Irado.

Waste Vision kwam via een openbare aanbesteding als winnaar uit de bus. André Hertog, directeur Irado: “Waste Vision heeft jarenlange ervaring in dergelijke projecten en biedt ons de gewenste hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. We hebben er alle vertrouwen in dat we met Waste Vision de goede partij hebben om dit grote onderhoudsproject (ca 4.150 containers) uit te voeren.”
De inschrijvingen zijn beoordeeld op onder meer prijs en kwaliteit. Veel aandacht is daarbij uitgegaan naar de voorstellen van de inschrijvers om tijdens de werkzaamheden de hinder voor de omgeving zo veel mogelijk te beperken. De overeenkomst heeft een looptijd van twee jaar met een optie tot verlenging van nog eens twee jaar.

Irado verzorgt de huishoudelijke afvalinzameling voor de gemeenten Schiedam, Rozenburg,
Vlaardingen en Capelle aan de IJssel. Daarnaast onderhoudt Irado in Schiedam de openbare ruimte en levert diverse diensten aan andere gemeenten en regionale bedrijven in Zuid-Holland.