Wandelend door de afvalmarkt alle gegevens weer verzameld

Wandelend door de afvalmarkt en alle marktgegevens verzamelend ben ik blij te kunnen melden dat de nieuwe Afvalgids Atlas weer helemaal up-to-date is voor 2023.

Het aantal gemeentelijke fusies was dit jaar tijdens de jaarwisseling niet groot. Binnen de samenwerkingsverbanden zag ik verschillende wijzigingen die belangrijk waren om mee te nemen in het overzicht. Gemeenten kozen voor deelname in een ander samenwerkingsverband en enkele samenwerkingsverbanden ontvingen nieuwe toetreders. De meest recente afvalcijfers en aantal huishoudens zijn verwerkt in de lijsten zodat de totaalcijfers weer helemaal up-to-date zijn.

Met de nieuwe Afvalgids Atlas zijn dan ook alle kerncijfers rondom de huishoudelijk afvalmarkt weer helemaal up-to-date, slim gecombineerd en gevisualiseerd.

Op groot formaat geplot en in full colour print, want een beeldscherm kan niet laten zien wat er in de markt speelt. Antwoord op de belangrijkste marktvragen vraagt om een grote dimensies en een prettig af te lezen schaal.
De Afvalgids Atlas is op kantoor het gehele jaar voor iedereen direct toegankelijk.

De Atlas is een mind-map, een visueel raamwerk die het voor iedereen een stuk eenvoudiger maakt de markt te verkennen en te doorgronden.

Sinds 2009 breng ik met veel plezier de markt in kaart en doet het me goed om te horen dat veel professionals in de branche er samen met collega’s bijna wekelijks even gebruik van maken.

Veel marktinzichten en kijkplezier toegewenst voor iedereen die de Atlas deze week hebben ontvangen!

Ook de voordelen en de kracht van de kaart ervaren?
Bestel hem direct of download de productinformatie via: https://www.afvalgids.nl/atlas/print-poster/

Groet,

Dennis van Poppel
Afvalgids
d.vanpoppel@afvalgids.nl