VVD Meierijstad op bedrijfsbezoek bij Den Ouden Groep

Op maandag 16 maart bracht de VVD Meierijstad een bezoek aan Den Ouden Groep op de grens van de drie gemeenten die gaan fuseren. Voor de drie VVD partijen van St. Oedenrode, Veghel en Schijndel was het een historische dag. Het was namelijk de eerste
officiële bijeenkomst in het bijzijn van VVD-gedeputeerde Bert Pauli.

Berrie den Ouden (oud algemeen directeur van Den Ouden Groep) verwelkomde een twintigtal VVDkandidaten op de locatie Vlagheide in Schijndel. Rob den Ouden (commercieel directeur van Den Ouden Groep) gaf een bedrijfspresentatie en samen met Marc van Sonsbeek (locatiebeheerder) een rondleiding over het bedrijfsterrein.

Den Ouden Groep, een servicegericht familiebedrijf met circa 160 medewerkers uit Schijndel produceert op de locatie Vlagheide hoogwaardige bodemverbeteraars uit groene reststromen (gras, snoeihout en bladeren). Ook levert het bedrijf bomengrond, bomenzand en grauwacke. Onlangs werd Bomengranulaat Porfier ontwikkeld, een honderd procent duurzaam product op basis van gerecyclede grondstoffen. Vanaf zes locaties voorziet Den Ouden elektriciteitscentrales van biobrandstof. Het bedrijf levert een totaalconcept voor Bodemverbeteraars, Bodembemesting, Bodemveiligheid, Binnenstedelijke herinrichting, Betonaanleg en Biobrandstoffen.