Vernieuwde opleiding Teamleider AMBOR

En variant Coordinator AMBOR
De Teamleideropleiding van SPA Groep is dé opleiding voor het middelmanagement in de sector Afval, Milieu en Beheer Openbare Ruimte (AMBOR). De opleiding ‘Teamleider AMBOR’ bestaat uit een brede aanpak waarbij de totale bedrijfsvoering aan de orde komt.

We blijven de opleiding continue ontwikkelen en vernieuwen om daarmee zo goed mogelijk aan te sluiten bij de teamleiders binnen de branche.

De opleiding TL-AMBOR is opgebouwd rondom de verschillende rollen en verantwoordelijkheden evenals de onderlinge samenwerking in verschillende bedrijfsafdelingen en organisatieonderdelen. Daarnaast wordt er een theoretisch kader geschetst voor medewerkers binnen de sector AMBOR. Daarin wordt in de vernieuwde opleiding ook aandacht besteed aan Beeldgestuurd leidinggeven. Hiermee bouwt de teamleider een volledig theoretisch kader op rondom Afval, Milieu, Beheer Openbare Ruimte.

Daarnaast bieden we nu ook de opleiding ‘Coordinator AMBOR’
Wij bieden deze keuzemogelijkheid ‘Coordinator AMBOR’ als variant op de opleiding ‘Teamleider AMBOR’. In basis wordt dezelfde opleiding gevolgd, maar de modules ‘Bedrijfsadministratie en budgettering’ en ‘Afvalbeleid, wet- en regelgeving’ hoeven niet te worden gevolgd. Daarnaast hoeft in de opleiding C-AMBOR geen scriptie te worden geschreven en geen portfolio te worden gemaakt.

We starten in september!
In oktober 2015 start er een nieuwe groep Teamleider AMBOR en ook de Coordinator AMBOR. Wij mogen al (aankomend) teamleiders en coordinatoren verwelkomen van Gemeente Alphen aan den Rijn, Gemeente Amstelveen, NV Reinis, Reinigingsbedrijf Midden Nederland en Stadswerken Utrecht.

Voor de opleiding, zowel teamleider als coordinator zijn nog plekken beschikbaar.
Klik hier om uzelf of uw medewerker aan te melden voor de opleiding Teamleider AMBOR of Coordinator AMBOR!