Venus Containers breidt ook uit met Mobiele Werkomgeving

Kosten besparen, materieel flexibeler inzetten en orders sneller kunnen uitvoeren. Mede om die redenen breidt Venus Containers verder uit met de PieterBas-software. Het bedrijf, dat onder meer bedrijfsafval inzamelt in afzet- en rolcontainers, gaat na de zomer ook rijden met de digitale begeleidingsbrief en onbemand wegen met de WeegApp van PieterBas.

Ordermanagement volledig digitaal
Tegelijkertijd kiest het bedrijf voor de mobiele werkomgeving van PieterBas. In de nieuwe 2.0-versie zijn alle apps geïntegreerd tot één mobiele werkomgeving. Daarmee kan het hele ordermanagement worden uitgevoerd, legt verkoopadviseur Frank Dusée uit.

‘Voorbeelden hiervan zijn de digitale communicatie tussen planner en chauffeur, de digitale begeleidingsbrief en integratie met EBA, onbemand wegen met de WeegApp, het automatisch terugmelden van het gewicht en tracking & tracing van zowel voertuigen als containers’, noemt hij op.
Lees het hele artikel op het PieterBas-blog: http://www.pieterbas.nl/venus-containers-breidt-ook-uit-met-mobiele-werkomgeving/

 

[vc_button title=”Meer over PieterBas Automatisering” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/leveranciers-voor-de-afvalbranche/bedrijven-abc/pieter-bas-automatisering/”]