Veel gestelde vragen

Over ons

Wie is Afvalgids?

Afvalgids is de webportal van de Afvalbranche waar bedrijven zich uitgebreid kunnen oriënteren, dienstverlening en producten van de verschillende dienstverleners uit de branche kunnen zoeken.

Afvalgids is een solide en betrouwbare partner: wat men ziet, vindt, hoort en leest is waar en geverifieerd.

Wat doet Afvalgids?

Afvalgids biedt bezoekers inzicht op het gebied van afvaldienstverlening en producten van de verschillende dienstverleners uit de afvalbranche. Onze site is 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. De bezoeker bepaalt dus zelf wanneer hij informatie over welk product wil lezen. Vervolgens kan hij op basis van zelf te bepalen zoekcriteria zoeken naar de juiste dienstverlener / producent . Afvalgids biedt vervolgens on screen een overzicht van aanbieders die bij zijn zoekcriteria passen. Als hij een offerte of informatie wenst kan hij deze online aanvragen.

Waarin onderscheiden we ons?

Afvalgids onderscheidt zich door zijn onafhankelijke karakter!:

•wij bieden bedrijven de vrijheid zelf te bepalen wanneer zij aan het afvalprobleem werken. Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag online bereikbaar;

•wij bieden een onafhankelijk overzicht: de bedrijven kunnen zoeken op afvalstroom (welke inzamelaars kunnen deze stroom inzamelen/verwerken), op inzamelaar en leveranciers van afvalgerelateerde producten, op basis van kenmerken die hij zelf belangrijk vindt;

•Een bezoeker heeft de mogelijkheid om een selectie te maken uit de bedrijven die actief zijn in de afvalbranche;

•Als een bezoeker een offerte of informatie aanvraagt, van wie ontvangt hij deze dan? De offertes en de informatie worden gestuurd door de geselecteerde bedrijven. Afvalgids is geen intermediair of adviseur. Afvalgids is ook geen inzamelaar of producent.

Bescherming privacy

Hoe is de bescherming van bedrijfs/persoonlijke gegevens geregeld?

Afvalgids beschermt bedrijfs/persoonlijke gegevens zorgvuldig en vraagt alleen om persoonlijke gegevens als deze noodzakelijk zijn voor het verlenen van onze diensten. Persoonlijke/bedrijfs gegevens worden alleen aan bedrijven doorgegeven bij de aanvraag van een offerte of informatie.

Hoe is de beveiliging technisch geregeld?

Ter beveiliging houdt afvalgids de bedrijfs/persoonlijke gegevens gescheiden, de database wordt apart opgeslagen en is beveiligd met meerder wachtwoord niveaus.

Wat doet Afvalgids zelf met bedrijfs/persoonlijke gegevens?

Afvalgids beschermt de privacy van bezoekers. Wel zal Afvalgids haar diensten voortdurend trachten te verbeteren en uitbreiden, hierbij wordt gebruik gemaakt van de ons bekende gegevens.

Onafhankelijkheid

Is Afvalgids onafhankelijk?

Ja. Afvalgids vindt onafhankelijkheid heel belangrijk. Ons elektronisch zoekproces vergelijkt de producten enkel op hun eigen kenmerken. Afvalgids verdient aan het doorgeven van de informatie aan de op de site vermelde dienstverleners.

Hoe is de volledigheid van het productaanbod en dienstverlening gegarandeerd?

Veel dienstverleners uit de afvalbranche worden op de site vermeld. Alleen de bedrijven die via een contractuele overeenkomst op de site worden vermeld, geven productinformatie.

Welke dienstverleners doen mee?

Veel dienstverleners uit de afvalbranche worden met n.a.w. gegevens op de site vermeld. Verschillende van deze bedrijven bieden hun producten aan via afvalgids. Met meerdere andere gerenommeerde aanbieders van inzameldienst en/of producten zijn gesprekken over deelname gaande.

Wie is de aandeelhouder?

Het aandeelhouderschap is in handen van ILZ Support B.V., de directeur van de besloten vennootschap Afvalgids is de heer R. Verwaal.

Service

Welke producten biedt Afvalgids aan?

Bezoekers kunnen via de site afval inzameldiensten, afval verwerkingsdiensten en afval gerelateerde producten zoeken en hiervoor de offertes en informatie aanvragen.

Voor de afvalbranche, gemeenten en geïnteresseerde biedt Afvalgids, in abonnementvorm, een dagelijkse nieuwsservice. Hierin treft men het laatste nieuws uit meer dan 4.000 bronnen dagelijks in een overzichtelijke e-mail en heeft men toegang tot een uitgebreid uitgebreide archief.

De ‘Wie is Wie’ geeft op basis van onze LinkedIn groep een overzicht van personen werkzaam in de Afvalbranche, via ‘Werken in de Afvalbranche’ treft men een vacaturebank.

Prijs

Hoe verdient Afvalgids haar geld?

Afvalgids opereert als webportal / marktplaats voor de Afvalbranche en heeft haar inkomstenbron uit drie hoofd producten: Een vergoeding van de dienstverleners voor het doorgeven van het producten pakket. Een vergoeding van de dienstverleners per offerte/informatie aanvraag. En een vergoeding van de nieuwsservice abonnees.

Ander nieuws