Van Werven voorgedragen voor Gelderse Familiebedrijven Award 2020

Op 18 november vindt de derde jaargang van de verkiezing van ‘het beste familiebedrijf van Gelderland’ plaats. Van Werven is vanmorgen voorgedragen voor deze award. Broers Wilfred, Cor en Herbert van Werven waren hiervoor met vier andere familiebedrijven uit gemeente Oldebroek aanwezig bij van Guilik.

Binnen de gemeente Oldebroek konden inwoners en het bedrijfsleven gegadigden aandragen voor de Gelderse Familiebedrijven Award. Naast Van Werven zijn slagerij van Guilik, slagerij van de Weg, kwekerij Hoekert en de DA in Wezep voorgedragen. Wilfred: “In december 1945 startte Willem van Werven met zijn eenmanszaak; exact 75 jaar geleden. Hier zijn we trots op en dankbaar voor. Het is mooi dat wij precies in ons jubileumjaar in dit rijtje van prachtige Oldebroekse familiebedrijven mogen staan.”

Derde editie
Het is de derde keer dat de verkiezingen voor ‘het beste familiebedrijf van Gelderland’ plaatsvinden. De verkiezing op 18 november in Arnhem is een initiatief van het Gelders Familiebedrijven Gilde. Wethouder Liesbeth Vos: “De familiebedrijvenaward onderstreept het belang van familiebedrijven voor de economie. Deze verkiezing is een mooie kans om familiebedrijven in de gemeente Oldebroek op de kaart te zetten.”