Van Werven start nieuwe vestiging in Lanaken

Van Werven uit Oldebroek heeft per 1 november een nieuwe vestiging geopend in Lanaken, België. Het is precies twee jaar na de opening van de eerste Belgische vestiging, in Antwerpen. Na jarenlang succesvol kunststof recyclen in Nederland, breidt Van Werven haar activiteiten ook uit in Europa.

De activiteiten in Lanaken richten zich op het voorsorteren van gebruikte kunststoffen. Vervolgens worden deze kunststoffen in Biddinghuizen gerecycled tot een waardevolle, herbruikbare grondstof en afgezet in de kunststofindustrie in Europa. Lanaken ligt op een logistiek gunstig middelpunt voor Oost Vlaanderen en Wallonië, het zuidelijke deel van Limburg en een deel van Duitsland. De nieuwe vestiging in Lanaken biedt aan tien personen werkgelegenheid.

Innovatief
Van Werven investeerde jarenlang in iets dat nog niet bestond: restkunststoffen uit bouwafval en milieustraten sorteren en recyclen tot een hoogwaardige grondstof. Dat is het resultaat van onze drang te zoeken naar échte en unieke oplossingen. De kunststofrecycling activiteiten zijn meerdere malen onderscheiden met een innovatie-award in Nederland en Europa.

 

[vc_button title=”Meer over Van Werven” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/afval/inzamelaar/van-werven-afvalservice/”]