Van Vliet Contrans deelt GRATIS compost uit tijdens Landelijke Compostdag

Op zaterdag 19 maart, tijdens de Landelijke Compostdag, deelt Van Vliet Contrans gratis compost uit aan bezoekers. Op de locatie in Hoek van Holland staan van 09.00 tot 13.00 uur de deuren open. Met het uitdelen van de compost bedankt Van Vliet Contrans ieder jaar de inwoners in en om het Westland voor hun inspanning om GFT-afval en groenafval gescheiden aan te leveren.

Onder het genot van een kopje koffie mogen bezoekers gratis compost scheppen en krijgen ze een kijkje in één van de meest moderne tunnelcomposteringslocaties in Europa. Ook leuk voor kinderen om te zien. De locatie van Van Vliet Contrans is zaterdag 19 maart a.s. geopend van 9.00 – 13.00 uur en bevindt zich aan het Nieuw Oranjekanaal 45 in Hoek van Holland, vlak langs de Nieuwe Waterweg.

Van Vliet Contrans
Van Vliet Contrans is al ruim 70 jaar een toonaangevend milieubedrijf in Zuid-Holland, gespecialiseerd in afvalverwerking en recycling. Ruim 93% van de ingezamelde afvalstoffen en reststoffen wordt gerecycled en nuttig hergebruikt. Hetgeen volledig in lijn ligt met onze missie: ‘Making more from waste’. Van Vliet Contrans regelt alles op het gebied van afval en afvalverwerking op een duurzame manier. Op de locatie in Hoek van Holland wordt niet alleen groenafval, maar ook agrarisch afval gecomposteerd, afkomstig uit de kassen van het Westland. Door middel van een hypermoderne tunnelcomposteringsinstallatie wordt groenafval binnen 14 dagen omgezet tot een hoogwaardig en gecertificeerd product: compost.

 

[vc_button title=”Meer over Van Vliet Contrans” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/afval/inzamelaar/van-vliet-contrans-afvalverwijdering/”]