Van Kaathoven verstevigt haar positie in Zuid-Limburg

De Van Kaathoven Groep uit Eindhoven neemt alle activiteiten van Boogers Recycling uit Urmond over. De overname is 1 oktober jl. officieel afgerond en alle medewerkers zijn hierover geïnformeerd.

Boogers Recycling is opgericht in 2006 door Eric Boogers en de oud-eigenaar is nauw betrokken bij een soepele overgang naar de van Kaathoven Groep. Hij is verheugd over de overname en benadrukt dat klanten weinig tot niets zullen merken van de overdracht naar de Van Kaathoven Groep. Alle medewerkers en materieel gaan mee naar de nieuwe eigenaar waardoor het huidige serviceniveau geborgd blijft. Boogers zal zijn activiteiten grondverzet en infra zelfstandig voortzetten en blijft tevens exploitant van de milieustraat in Urmond.

De Van Kaathoven Groep, gevestigd in Eindhoven, werd eind 2014 overgenomen door de familie van Gansewinkel. Deze bouwt, onder leiding van Rob van Gansewinkel, aan een nieuwe afvalgroep. Zo werden al eerder in 2015 de activiteiten van Sica uit Sittard, Meinke uit Maastricht , Peters Papierhandel uit Sittard en Rondo Afvalbeheer uit Obdam overgenomen.

De Van Kaathoven Groep is zeer verheugd met de recente overname en verankert hiermee haar strategische positie in Limburg. “Er wordt volop gebouwd aan een Groep waar passie voor afval, expertise en klantgericht handelen hoog in het vaandel staan. We zijn ervan overtuigd we met de overname van Boogers Recycling en het vakmanschap van haar medewerkers weer een stapje verder zijn in het waarmaken van deze ambities”, aldus Rob van Gansewinkel.