Van Kaathoven maakt krachtig gebaar met verlenging sponsorovereenkomst PSV

Afval- en grondstoffenspecialist Van Kaathoven heeft zich langer aan PSV verbonden. Tot minstens de zomer van 2026 blijft Van Kaathoven Official Sponsor van PSV en leverancier op het gebied van afvalverwerking op PSV Campus De Herdgang en het Philips Stadion.

De relatie tussen Van Kaathoven en PSV loopt al geruime tijd. Het bedrijf begon enkele jaren geleden als huurder van een Business Room en groeide in 2019 door tot Official Sponsor van PSV. Vanaf het najaar van dat jaar verzorgen zij de dienstverlening op het gebied van afvalverwerking in het stadion en op PSV Campus De Herdgang….lees verder

Bron: vankaathovengroep.nl


Wij hebben dit bericht voor u geselecteerd als nieuws uit de media met betrekking tot de afvalbranche. Het auteursrecht ligt bij de schrijver/uitgever van dit artikel. Ook is deze verantwoordelijke voor de inhoud en de beschikbaarheid van het beeldmateriaal en artikel. Wij geven u een korte samenvatting en link naar het originele bericht. Op de actuele en toekomstige vormgeving, de inhoud of het auteursrecht van gelinkte c.q. gekoppelde sites hebben wij geen enkele invloed. Derhalve distantiëren wij ons hiermee uitdrukkelijke van de volledige inhoud van alle gelinkte of gekoppelde sites, ook indien de link vanaf onze website tot stand is gekomen. Voor een illegale, gebrekkige of onvolledige inhoud en in het bijzonder voor schade, die uit het gebruik of niet gebruiken van op die manier aangeboden informatie ontstaat, is alleen de aanbieder van de site waarnaar wordt verwezen aansprakelijk.