Van Kaathoven lanceert Digitale LedigingsDienst

Van Kaathoven lanceert de ‘Digitale LedigingsDienst’! Naast de inzameling van bedrijfsafval en huishoudelijk afval start de rood- witte afvalspecialist nu ook met het ledigen van uw digitale afval! Dus is de prullenbak op uw digitale device (laptop en/of computer) tot de nok gevuld? Dan kan Van Kaathoven deze binnen 3 klikken voor u leegmaken!

Speciaal opgeleide e-inzamelaars!
“We zien dat de vraag naar digitale afvalinzameling steeds groter wordt”, aldus
Bas Ruijters, Sales Manager bij Van Kaathoven. “We willen onze klanten graag ook in die tak van dienst zijn, daarom hebben we de Digitale LedigingsDienst in het leven geroepen. “Onze speciaal opgeleide e-inzamelaars zijn getraind om in slechts 3 muisklikken uw complete prullenbak netjes leeg te maken. Ongeacht de hoeveelheid afval. We zorgen daarbij dat al het afval grondig wordt vernietigd.”

Eerste lediging volledig kosteloos!
Kortom, een digitale lediging door Van Kaathoven maakt uw apparaat schoner én sneller! “Als welkomstactie, bieden we de eerste digitale afvallediging zowel voor klanten als niet-klanten volledig kosteloos aan! U laat deze kans toch niet liggen?!”, eindigt Bas Ruijters.

Het aanvragen van een kosteloze lediging kan via www.vankaathovengroep.nl/dld.