Van Kaathoven Groep draagt food recycling-activiteiten over aan Rotie

Met ingang van 1 december a.s. draagt Van Kaathoven Groep B.V. haar food recycling-activiteiten over aan Rotie. De bijbehorende decentrale inzamel-activiteiten zijn tevens onderdeel van de overname.

De vestiging in Veghel waar onder andere de food recycling activiteiten werden uitgevoerd zal worden afgestoten. De niet food gerelateerde activiteiten zullen verdeeld worden over de bestaande vestigingen in Sint-Oedenrode en Uden.

Voor Van Kaathoven Groep B.V. is deze stap onderdeel van een programma om verdere focus aan te brengen in de bedrijfsactiviteiten.

Van Kaathoven groep
Van Kaathoven Groep B.V. is een innovatief Brabants familiebedrijf. De missie van Van Kaathoven Groep B.V. is ‘een wereld zonder afval’. De kernactiviteiten bestaan uit het slim inzamelen van recyclebare materialen en het verwaarden van reststromen, uitgevoerd vanuit de bedrijfsonderdelen Van Kaathoven Logistics B.V. en Van Kaathoven Valor B.V.

Rotie B.V.
Rotie is onderdeel van de Simadan Groep met activiteiten op het gebied van inzameling en verwerking van organische reststromen, handel in plantaardige oliën en dierlijke vetten, productie van biodiesel uit tweede generatie grondstoffen en de exploitatie van een tankenpark.

Meer over Rotie