Van Gansewinkel sluit contract met AkzoNobel voor industriële reiniging

AkzoNobel Industrial Chemicals heeft voor Van Gansewinkel Industrial Services gekozen voor de industriële reinigingsactiviteiten op haar locaties in Nederland. De twee partijen tekenden hiertoe een langlopend contract dat per 1 januari 2012 ingaat.

“AkzoNobel Industrial Chemicals heeft voor Van Gansewinkel Industrial Services gekozen vanwege haar voortvarende en transparante aanpak en het hoge veiligheid- en kwaliteitsniveau. Van Gansewinkel heeft dit reeds bewezen voor de site Hengelo van AkzoNobel. De vergaande duurzaamheidgedachte binnen Van Gansewinkel Groep en haar credo ‘Afval Bestaat Niet’ sluit uitstekend aan bij de duurzaamheidsvisie van AkzoNobel”, aldus Peter Kuijpers, lid van het management team van Industrial Chemicals.

Voor Van Gansewinkel Industrial Services betreft het één van de grootste externe reinigingscontracten die de onderneming ooit heeft afgesloten.

 

[vc_button title=”Meer over Van Gansewinkel” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/afval/inzamelaar/van-gansewinkel-afval-bestaat-niet/”]