Van Gansewinkel en HVC ontvangen internationaal opererend Spaans afvalbedrijf

Vorige week trad GMT op als gastheer voor een groot internationaal opererend Spaans afvalbedrijf dat op referentiebezoek in Nederland was. Het doel van het bezoek was met name om onderling kennis en ervaringen uit te wisselen en te ervaren hoe andere enterprise organisaties GMT CLEAR in de dagelijkse praktijk inzetten.

Het tweedaagse bezoek werd met enthousiasme ontvangen bij de Spaanse delegatie. Zowel Van Gansewinkel als HVC hadden een uitstekende presentatie over hoe zij de business en governance processen hebben ingericht en hiervoor de GMT producten inzetten, zoals bijvoorbeeld GMT CLEAR, GMT Business Analysis en de Mobile Applicaties van GMT. Onderwerpen als omgaan met eindgebruikers, de IT organisatie, infrastructuur en vernieuwende toepassingen voor de business kwamen aan bod.

Trots op partnership
Jurgen Heinis, International Sales Director GMT: “Het is bijzonder om te zien hoe ons partnership met onze klanten zich uit in het enthousiast delen van kennis en informatie. De Spaanse delegatie heeft een objectief beeld gekregen van de brede toepassingsmogelijkheden zoals het papierloos werken met Mobile Order Management, efficiency verbeteringen en sturingsmogelijkheden door middel van analyses. Tevens is een beter inzicht gekregen hoe de betrokkenheid van de business en met name eindgebruikers kan worden verhoogd. Zij bepalen in hoge mate het succes van onze oplossingen in een onderneming. Wij zijn trots op onze samenwerking met onze klanten en dat wij deze partijen met elkaar hebben kunnen verbinden.”

GMT levert totaaloplossingen binnen afval-en milieu-industrie
GMT is al meer dan 25 jaar actief in de afval- en milieu industrie. En is marktleider in het leveren van innovatieve oplossingen voor deze specifieke branche. Oplossingen die zeer gewaardeerd worden door haar klanten en eindgebruikers. Voorbeelden hiervan zijn o.a. GMT CLEAR als krachtige management tool die snelle, consistente en accurate informatie verschaft door het hele bedrijfsproces heen. Daarnaast levert GMT krachtige apps voor in het voertuig, voor uw klanten, voor het accepteren van afval/materialen. Met GMT Connect biedt GMT een state of the art ontsluitingslaag aan die u toestaat om GMT CLEAR snel en beheerst te ontsluiten naar applicaties van derden.

 

[vc_button title=”Meer over GMT” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/leveranciers-voor-de-afvalbranche/bedrijven-abc/gmt-waste-management-software/”]