Van der Meijden levert voertuig- en personeelsplanning voor de afvalbranche

Van der Meijden – Software BV en Integral Knowledge Utilization B.V. zijn een samenwerking aan gegaan. Hierdoor mogen wij het geavanceerde personeel- en voertuigplanning systeem Checks leveren aan de afvalbranche.

Het plannen van personeel in de afvalbranche is zo simpel nog niet. Het inroosteren van mensen gaat vrijwel altijd gepaard met het plannen van materieel, voertuigen en routes binnen een specifiek tijdsbestek. Kortom, een flinke klus om de planning goed op de rit te krijgen en te houden.

In 2013 koos Twente Milieu al voor Checks van Integral vanwege de flexibiliteit van het planbord en de mogelijkheid om competenties op te nemen in de roostertool. Tegenwoordig plant Twente Milieu niet alleen makkelijk mensen, voertuigen en diensten in via Checks maar bijvoorbeeld ook opleidingen.

Waarom Checks het verschil maakt?
Bij het plannen houdt Checks rekening met verschillende randvoorwaarden zoals beschikbaarheid, competenties, contracten, eisen en wensen van medewerkers, reisafstanden, arbeidstijdenwet en arbeidsvoorwaarden.

Het personeelsrooster wordt via MyChecks en de ChecksApp voor iedereen online inzichtelijk gemaakt en medewerkers kunnen ook zelf hun beschikbaarheid doorgeven. U kunt snel en eenvoudig plannen en onderling communiceren. Uw team wordt beter bij de planning betrokken waardoor de tevredenheid onder het personeel toeneemt. En met een interactief touchscreen communiceert u het rooster op een locatie waar uw medewerkers samen komen. Alle mogelijkheden synchroniseren interactief waardoor uw personeelsplanning altijd up-to-date is.

Wilt u ook ervaren wat de mogelijkheden van Checks zijn?
Neem dan vrijblijvend contact op via info@vdm-software.nl of 085 – 130 67 37