Van den Noort sluit raamovereenkomst collectieve afvalinzameling

Van den Noort sluit raamovereenkomst collectieve afvalinzameling met Bedrijvenvereniging De Krogten, De Mark en Steenakker te Breda.
Vrijdag 29 juni 2012 sloot de werkgroep afval van Bedrijvenvereniging De Krogten, Bedrijvenvereniging De Mark en Bedrijvenvereniging Steenakker uit Breda een nieuwe tweejarige raamovereenkomst met Van den Noort Containers en Recycling.

Van de 7 ingeschreven afvalinzamelaars, kwam Van den Noort als gunstigste uit de bus. Van den Noort gaat een compleet pakket aan afvaldiensten aan de leden van de bedrijvenverenigingen aanbieden. Dit betekent dat Van den Noort de afvalstromen restafval, papier en karton, plastic folie en vertrouwelijk papier gaat inzamelen bij ruim 100 bedrijven die bij de vereniging zijn aangesloten. Het contract loopt van 1 juli 2012 tot 1 januari 2015.

Cees van den Noort: “Deze opdracht sluit naadloos aan bij onze ambities om vanuit onze kernwaarden; Service, Flexibiliteit, Duurzaamheid en Betrouwbaarheid, een hoogwaardige dienstverlening aan bedrijven te bieden waarbij wij met onze inzameling en recycling streven naar het maximaal inzetten van afval als grondstof.”

Het familiebedrijf Van den Noort begint in 1944. Nu, 67 jaar later, staat het bedrijf bekend als totaalleverancier op het gebied van grond- en sloopwerken, zand en puingranulaat, afvalinzameling en recycling.