‘Van de schillen trekken we soep’, restaurant kookt zonder afval

Van kop tot kont en van wortel tot schil. In de keuken van restaurant Kom Eten in Hoogmade wordt zo min mogelijk voedsel weggegooid. Waar vroeger bijvoorbeeld de schillen van uien rechtstreeks de vuilnisbak ingingen, worden ze nu gebruikt om bouillon van te trekken. ‘Verspilling is niet meer van deze tijd’. Met dat motto hebben chef-kok Kenneth Tjong Ayong en sommelier Paulien van Wieringen het roer omgegooid. Ze werken nu….lees verder

Bron: Omroep West


Wij hebben dit bericht voor u geselecteerd als nieuws uit de media met betrekking tot de afvalbranche. Het auteursrecht ligt bij de schrijver/uitgever van dit artikel. Ook is deze verantwoordelijke voor de inhoud en de beschikbaarheid van het beeldmateriaal en artikel. Wij geven u een korte samenvatting en link naar het originele bericht. Op de actuele en toekomstige vormgeving, de inhoud of het auteursrecht van gelinkte c.q. gekoppelde sites hebben wij geen enkele invloed. Derhalve distantiëren wij ons hiermee uitdrukkelijke van de volledige inhoud van alle gelinkte of gekoppelde sites, ook indien de link vanaf onze website tot stand is gekomen. Voor een illegale, gebrekkige of onvolledige inhoud en in het bijzonder voor schade, die uit het gebruik of niet gebruiken van op die manier aangeboden informatie ontstaat, is alleen de aanbieder van de site waarnaar wordt verwezen aansprakelijk.