Vacature: Planner bij Milieu Service Nederland

Heb jij de mentaliteit van een alleskunner en deins je niet terug voor een flinke portie verantwoordelijkheid? Vind jij het een uitdaging om binnen een groeiende organisatie werkzaam te zijn? Lees dan snel verder!

De baan: Planner (40 uur)

Wegens uitbreiding van het team is Milieu Service Nederland, voor haar kantoor in Amsterdam, op zoek naar een planner. Je bent verantwoordelijk voor een optimale routeplanning en aansturing van de chauffeurs (15 – 20 medewerkers). Door je uitstekende contactuele vaardigheden ben je voor de chauffeurs een natuurlijk aanspreekpunt.

Hiernaast houd je je bezig met alle overige werkzaamheden op de afdeling. Je gaat gestructureerd te werk en draagt zorg voor een juiste administratie.

Jij

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Je hebt goede beheersing van MS Office
  • Je hebt leidinggevende capaciteiten
  • Je bent het gewend om snel te schakelen
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
  • Je hebt een proactieve en flexibele werkhouding

 

Solliciteren op de vacature planner?
Ben je enthousiast geworden over deze functie ga dan naar deze vacature op de website van Milieu Service Nederland http://www.milieuservicenederland.nl/over-ons/vacatures/planner/

Wie is Milieu Service Nederland
Milieu Service Nederland is een middelgroot afvalmanagement bedrijf met als kernactiviteit de verkoop van afvaloplossingen voor de zakelijke markt. Vanuit de locatie in Amsterdam bieden wij onze diensten in geheel Nederland aan.

De organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen, een directe stijl van leidinggeven en een hoog ambitieniveau, met duidelijke kaders en afspraken. Het bedrijf kan worden omschreven als resultaatgericht en no-nonsense. Op dit moment werken er circa 60 medewerkers verdeeld over de verschillende onderdelen van het bedrijf.

[vc_button title=”Meer over Milieu Service Nederland” target=”_self” color=”default” href=”http://www.afvalgids.nl/afval/inzamelaar/milieu-service-nederland-rolcontainers/”]