UMIA implementeert OMS4Business

UMIA BV uit Oudewater heeft in de laatste week van 2018 en rond de jaarwisseling de eerste fase van de implementatie van OMS4Business afgerond.

“Er is hard gewerkt om de stamdata uit ons oude pakket te halen en te importeren in OMS4Business. Maar het is gelukt!” zegt Philip van den Hadelkamp. Op zaterdag 5 januari 2019 heeft Léon Fleischeuer (OMS4Business BV) alle chauffeurs geïnstrueerd. Binnen een half uur hadden ze door hoe het werkte. “Simpel en eenvoudig” waren de veel gehoorde kreten. De opdrachten worden vanuit de planning direct op de tablet geplaatst. Ze staan op de juiste volgorde en de navigatie werkt ook! De chauffeurs kunnen de order in de wagen afhandelen en foto’s, opmerkingen en wegingen toevoegen. Dat gaat veel tijd schelen in het administratieve proces. Vanaf 7 januari 2019 reden alle wagens met de nieuwe digitale orders in de tablets!

OMS4Business
Het 100% Cloud pakket voor ordermanagement, OMS4Business, is compleet in functionaliteit, gebruiksvriendelijk en snel in gebruik te nemen. Van order aanname, naar planning&uitvoering, via administratie naar de factuur! Zo doorloopt de order de verschillende fasen in het primaire proces. Tijdens deze verschillende fasen kan de order van aanvullende data worden voorzien (bv gewichten, foto’s en handtekeningen)!

Digitaal werken
Met de komst van Internet zijn ook de mogelijkheden voor vergaande digitalisatie binnen handbereik gekomen. Deze ontwikkelingen zijn in OMS4Business terug te vinden bij de app’s voor de chauffeurs en de digitale facturatie. Door digitaal te gaan werken kunnen bedrijven veel geld besparen. Deze besparingen komen voort uit minder handmatige, administratieve handelingen ( en daardoor minder fouten!) en besparingen op drukwerk en portokosten!

Meer weten? Wilt u ook zien wat OMS4Business voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via info@oms4business.com .